Disclaimer

Disclaimer

Deze disclaimer is van toepassing op alle pagina’s van rendementridder.nl. De informatie is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Rendementridder.nl of Enrico (hierna omvat Rendementridder.nl ook de auteur Enrico) is geen gecrediteerd beleggingsadviseur. Hoewel de informatie op deze website met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, is het mogelijk dat deze onvolledig of niet (meer) juist is. Rendementridder.nl is niet verantwoordelijk voor eventueel geleden schade door het gebruik van informatie op deze website.

Ter informatie van de gebruiker kan het zijn dat Rendementridder.nl gebruik maakt van verwijzingen en/of hyperlinks naar andere websites die niet eigendom zijn van Rendementridder.nl. Rendementridder.nl geeft geen enkele garantie noch aanvaardt enigerlei aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud van dergelijke websites.

Rendementridder.nl kan op geen enkele manier verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud en/of directe of indirecte schade die zou kunnen voortvloeien uit uitingen. Rendementridder.nl geeft geen enkele garantie dat conclusies die worden getrokken en de adviezen die gegeven worden tot winst of verlies zullen leiden. De afnemer van de informatie is zelf verantwoordelijk voor de keus en het gebruik van de informatie.

Copyright

Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Rendementridder.nl is het niet toegestaan om informatie, foto’s en beeldmateriaal die verstrekt worden door Rendementridder.nl te verspreiden.